OM OS

Vi vil gerne inspirere dig, din livsstil samt åbne dit mindsettil at opleve hvad yoga kan gøre for dig.Vi tror på yoga gennem mod, ægthed, nysgerrighed og ubetinget medmenneskelighed.

Pernille Rosenkær Rasmussen

Indehaver
pernille@zenhotyoga.dk

Yoga ændrede mit liv

Jeg elsker hvad yoga gør ved min krop, mit indre og den magiske ro som spreder sig i mit univers.

Yoga har reddet mig fra et fortravlet karriererliv. Det kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg arbejdede 80-100 timer om ugen og havde gjort det i mange år. Jeg var kommet ud af min krop og yoga viste mig vejen tilbage.

Jeg har en fortid i servicebranchen, faktisk blev det til 25 år i den globale hotel- og restaurationsbranche. Det var en fantastisk rejse, som bragte mig verden rundt. Jeg fik muligheden for at arbejde med de bedste af de bedste. De sidste 14 år som selvstændig.

Uddannelse

Jeg er uddannet Sundhedsmentor fra Hippocrates Health Institute i USA. Uddannet spiritual leder på World Intuitive Leaders Academy. Min yogarejse startede for snart 15 år siden, hvor jeg mistede min søster. Jeg tog på en lang healende rejse, hvor jeg også uddannede mig til Reiki Healer. Rejser og levesteder verden over har budt på flere yogauddannelser bl.a. hatha yoga fra Jeevmoksha i Indien. Vinyasa yoga fra Radiantly Alive på Bali – her fordybede jeg mig også i yin og elskede mine vinyasa flow timer på standen.

Mine yogauddannelser er alle yoga alliance certificerede.

Jeg er uddannet Heilpraktiker – også kaldet almenpraktiserende naturmediciner fra Nordic College of Natural Medicin.

Jeg har virkelig mange timers RAB-godkendt undervisning i antroposofisk anatomi, fysiologi, sygdomslære, sundhedspsykologi og biologisk psykologi fra Karsten Munk Akademiet og fra Christoph Kummer i USA.

Jeg har været på et utal af meditationsretræter og senest boet to år i Thailand. Her var tempellivet en magisk del af min hverdag. Jeg levede samt underviste i Soneva Kiri – ét af verdens mest luksuriøse men også minimalistiske resorts. Her praktiseres blandt andet at leve uden mobil og udelukkende gå i bare tæer. Det gjorde jeg i to år, og det er nu en stor længsel i mig. Jeg kom til Danmark igen for fire år siden og er siden blevet mor.

Dagligdagen

Til dagligt driver jeg min naturmediciske klinik Holistic Vision fra det dynamiske og levende sundhedshus Zen hot yoga i Silkeborg. Her er jeg også er medindehaver, underviser og foredragsholder. Jeg arbejder med at optimere liv og livsstil – lige fra den professionelle sportsudøver, forretningsmanden til det unge menneske som skal vises en bedre levevej. Jeg laver årsagsbehandling, går i dybden med mine klienter og laver seriøse resultater. Min filosofi er ærlighed, kompromisløshed og kærlighed.

Jeg beæret over at se dig i mine timer – tak fordi jeg må guide dig. Namaste.

Har du lyst til at vide mere om mig, så oplev mere på mine hjemmesider

www.holisticvision.dk

www.vandfaste.dk

Medlemmerne siger

Dejligt sted og fantastiske instruktører. Virkelig en fantastisk følelse når man kan mærke at ens stive håndværkerkrop rykker sig fra gang til gang. Kan varmt anbefales til alle uanset ens udgangspunkt.

Simon Als Nybo

Lene Borresen

Lene Borresen

Indehaver
lene@zenhotyoga.dk

Yoga og jeg

Jeg tror, at jeg bedst kan beskrive mig selv og yoga ved at sige, at yoga er som mit eget univers. For mig har yogaen de helt rigtige værdier, og jeg kan genkende mig selv i yogaen gennem især åndedrættet, meditationen, mindfulness og måden at være i verden på. For mig er yogaen ikke blot noget du gør, fordi du har dårlig samvittighed over at spist en kage for meget – yogaen bidrager med mange positive ting til min livsstil og mindset.

Som yogalærer arbejder jeg professionelt med krop, sind og sjæl. Jeg arbejder evidensbaseret via TCTSY -Traume Center Traume Sensitiv Yoga og underviser ud fra en velfunderet holistisk tilgang med afsæt i yogafilosofien samt integrativ krops- og psykoterapi.

Jeg fordyber mig forsat i meditation på buddhistisk center, Rangjung Yeshe Gomde, i Danmark og udvikler min yogapraksis gennem undervisning fra internationale yogalærere.

Uddannelse

Jeg er uddannet i at undervise klassisk Hatha yoga, samt nye og moderen stilarter såsom Restorativ yoga, Yin yoga, Chandra yoga og Flow yoga. Jeg har udviklet konceptet Sensitivyoga som en fusion af evidens baseret yoga og min holistiske tilgang med særligt fokus på stress.

Jeg er under uddannelse til Integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobias Skolen samt haft ansættelse i et forskningsprojekt hos Mødrehjælpen.

Dagligdagen

Til dagligt driver jeg min Integrative krops- og psykoterapeutiske klinik samt Traume Center, Traume Sensitivyoga, fra det dynamiske og levende sundhedshus Zen hot yoga i Silkeborg. Her er jeg også er medindehaver og underviser samt afholder kurser og workshops.

Filosofien

Jeg er optaget af empowerment på yogamåtten – at give plads til hver enkelt persons udtryk og aftryk på yogaklassen.

På mine klasser vil du ikke opleve fysiske berøringer, men jeg vil guide dig til selv, at skabe din yogapraksis.

Har du lyst til at vide mere om mig, så oplev min hjemmeside:

www.zensitivyoga.dk

www.yogainsideout.dk