Yoga er til den moderne mand – til dig, som vil mere med dig selv, din krop, dit helbred og dit liv som helhed.

Yoga for mænd er en fysisk udfordrende yogasekvens i 80 minutter. Du bliver udfordret ved stående yoga øvelser, armbalancer, stående balanceøvelser og dybe udstræk.

Yoga er traditionelt set designet til mænd af mænd i Indien for ca. 5000 år siden. Mænd var på denne tid udpeget som værende særlige personer som kunne opnå den højeste indsigt.

Yogaen giver dig mulighed for at komme fra hovedet og ned i kroppen. Vi kan benytte ord som at “komme tilstede”, “være nærværende”, “I ro”. Yoga betyder at forene – “at stilne sindet”.

Hot yoga for mænd foregår i vores opvarmede sal og opvarmes med infrarød varme – dette har en udrensende effekt, reducere stress og styrker dit immunforsvar. Varmen forstærker ligeledes stræk og fleksibilitetsprocessen. Det opvarmede rum giver dig mulighed for at bevæge dig dybere ind i stillingerne med mindre risiko for skader. De fleste oplever hurtigt mere styrke, bliver smidige og udvikler mere fokus og overskud. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Medbring vand og ekstra håndklæde til timen. Temperaturen i rummet er ca. 37 grader.

 

Online booking
eller kontakt os for yderligere info