DATAPOLITIK

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores medlemmer.

Denne datapolitik er beregnet til at informere dig om hvordan Zen Hot Yoga og dets tilknyttede virksomheder Holistic Vision og Zensitiv Yoga indsamler og bruger persondata, som du giver os, når du bruger vores websites, mails, dokumenter, web- og mobilapps, eller når du stoler på vores tjenester.

Du bedes læse denne privatlivspolitik omhyggeligt. Bemærk venligst, at hvis du planlægger at sende en anden persons persondata til os, for eksempel når du foretager et medlemskøb på deres vegne, kan du kun give os den pågældende persons oplysninger med deres samtykke, og efter at de har fået adgang til oplysninger om, hvordan vi vil bruge deres oplysninger, herunder formålene angivet i denne datapolitik.

Data behandlingsprocesser

1: Proces for online køb af tjenester og varer

Når du booker eller køber varer online behandler vi dine persondata med det formål at gøre det nemt for dig at fortsætte den online bookingproces.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. ved køb af medlemskab eller event.

Formål

Sikre købsproces og markedsføring

Datakilde

Zenhotyoga.dk

Datamodtager

Zen Hot Yoga og tilknyttede personer som fremgår af zenhotyoga.dk under kontakter

IT udbyder, som anvendes som underleverandør.

 

  1. Proces afbrudt eller ufuldstændig online køb 

Når du booker eller køber varer online, men af en eller anden grund ikke kan færdiggøre bookingprocessen, behandler vi dine persondata med det formål at gøre det nemt for dig at fortsætte den online bookingproces.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr.

Formål

Sikre genskabelse af købsproces og markedsføring af ufuldstændigt køb

Datakilde

zenhotyoga.dk

Datamodtager

Zen hot yoga og tilknyttede personer som fremgår af zenhotyoga.dk under kontakter

IT udbyder, som anvendes som underleverandør

 

  1. Proces for holdbooking

Med hensyn til processen for holdbooking – via en online bookingkanal – så behandler vi dine persondata med det formål at (i) gøre det muligt for dig at booke et hold; (ii) verificere tilgængeligheden af holdet; (iii) sende dig en bookingbekræftelse og (iv) sende dig aflysninger før holdstart.

Kategorier af behandlede data

Adresse; Cpr-nr.; dato og klokkeslet; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; telefonnummer; medlemsnummer, dokumentation for betaling

Formål

Sikre data

Datakilde

zenhotyoga.dk

Underliggende IT-systemer

 

Datamodtager

Zen hot yoga tilknyttede personer som fremgår af zenhotyoga.dk under kontakter

IT-udbyder som anvendes som underleverandør

 

  1. Proces for yderligere tjenester

Du kan leje og købe forskellige hjælpemidler samt udstyr til anvendelse under træning.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. og MobilePay.

Formål

Administrere leje og køb samt håndtere booking.

Datakilde

MobilePay

 

Datamodtager

Zen hot yoga tilknyttede personer som fremgår af zenhotyoga.dk under kontakter

IT udbyder, som anvendes som underleverandør

 

  1. Proces for foto og videooptagelse

I Zen hot yoga kan det ske at der tages billeder eller optages video til online træning, videndeling og markedsføring. Dette sker ikke uden vi spørger direkte om tilladelse.

Kategorier af behandlede data

Videomateriale af træning, behandling og øvelser.

Formål

Online træning, produktudvikling og markedsføring.

Datakilde

Via videorecorder eller kamera

 

Datamodtager

Medlemmer og kunder samt målgruppen for markedsføring

Zen hot yoga tilknyttede personer som fremgår af zenhotyoga.dk under kontakter

IT udbyder, som anvendes som underleverandør.

 

  1. Proces for analyse

Vi kan anvende de data du giver os til analytiske formål for at segmenter af vores medlemmer/kunder baseret på deres persondata og skræddersy vores tilbud og tjenester til at optimere dine behandlingsbehov og træningsadfærd og forbedre vores markedsførings-, forretnings- og driftseffektivitet. I forbindelse med sådanne analyser analyseres og kombineres muligvis forskellige data, som vi gemmer om vores medlemmer/kunder, herunder (i) svar på medlemsundersøgelser; (ii) kommunikation, som medlemmerne har med os; (iii) anvendelse- og klikfrekvenser; (iv) vores medlemmer adfærd på vores websites og i vores applikationer; (v) holdbookinger og (vi) enhver information, vi modtager via vores programmer.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr.; træningsfrekvenser; bookinger; videomateriale samt sensordata.

Formål

Bedre og optimeret behandling, produktudvikling og markedsføring.

Datakilde

Zenhotyoga.dk

Underliggende IT-systemer

 

Datamodtager

Zen hot yoga tilknyttede personer som fremgår af zenhotyoga.dk under kontakter

IT udbyder, som anvendes som underleverandør

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesloven en række rettigheder ift. vores behandling af oplysning om dig. Hvis du gør brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Hvor længe opbevarer vi dine persondata?

Vi bevarer dine persondata, så længe det kræves for at opfylde aktiviteterne i denne privatlivspolitik, så længe det meddeles til dig, eller så længe det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Hvad sker der, hvis vi foretager ændringer til denne datapolitik?

Vi forbeholder os retten til fra tid til anden at ændre og opdatere denne privatlivspolitik. Vi vil bringe disse ændringer til din opmærksomhed, hvis de er vejledende for en grundlæggende ændring i behandlingen, er relevante for behandlingens art eller er relevante for dig og påvirker dine databeskyttelsesrettigheder.

Sådan kontaktes vi

Du kan skrive til os på kontakt@zenhotyoga.dk