Error parsing XSLT file: \xslt\TextPageSlider.xslt

Lene Borresen
Sensitiv yoga, Yin yoga, Flow og Zen klassen & traume Sensitiv yoga og indidviduelle forløb

I min undervisning er jeg optaget af magien der sker på yoga måtten. At mennesker gennem deres egen opmærksomhed er i stand til at skabe sig selv. Dette være sig gennem styrke, balance eller smidighed.

Dion Kølby
Zen hot yoga og Yoga for mænd

Jeg er som yogalære og underviser inspireret af mine erfaringer i livet som både musiker, fodboldspiller og menneske.
Jeg sætter stor pris på det intuitive i undervisningen og muligheden for at udforske det bagvedliggende i yoga sekvensen.

Mia Tholstrup
Zen hot yoga og Ashtanga

Jeg er også ret vild med det styrkende element i yogaen.At man bliver fysisk stærk og pludselig er alle de små-skavanker man render rundt med forduftet lige så stille. Jeg elsker roen og fordybelsen i yoga. Jeg bruger åndedrættet rigtig meget i min praksis og i min undervisning.

Birgitte Holten
Zen hot yoga & Sunrise hot yoga

Jeg startede med yoga tilbage i ´98 hvor jeg opdagede gravidyoga.
I min undervisning lægger jeg vægt på, at du kan komme præcis som du er. Jeg kan god lide det styrkende element, men inviter ligeså til at du tilpasser din praksis så den passer til dig.

Karen Dalgaard
Vinyasa yoga

Hej skønne yogier,

Mit navn er Karen.

For mig handler yoga om at:
- Være (i) kroppen
- Stilne sindet og mærke ro
- Fornemme alle kroppens små afkroge
- Leg og udforskning af kroppens potentiale

Jeg elsker at undervise i yoga.

Nanna Hauge
Underviser i Hatha yoga, Zenhotyoga

Yoga er blevet en livsstil og en passion, som jeg håber at kunne dele og inspirere andre med. Yoga er at øve sig i at kunne finde balancen mellem krop og sind I en hektisk hverdag hvor vi ofte glemmer at lytte efter, og mærke hvordan det står til i vores krop og sind bliver yogaen et pusterum

Matilde Qvist
Underviser i Hatha yoga, Zenhotyoga

Hej alle i skønne yogafolk.

Mit navn er Matilde og jeg har en bachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik. De sidste tre år har jeg undervist i en fysioterapeut klinik i bl.a. yoga og Fysio Flow.

Det var kærlighed ved første yogastilling for mig.

Glæder mig til at møde jer.

Tenna Bach
Zenhotyoga

I mine timer lægger jeg vægt på sikkerhed i yoga stillingerne, fokus på åndedrættet og sidst men ikke mindst - god musik til. Mit mål er at medlemmerne går fra min klasse med en god følelse af at have gjort noget godt for sig selv - både fysisk og mentalt - håber, at se dig på mine klasser.

Mette Larsen
Zenhotyoga

Gennem yogaen har jeg fysisk optrænet styrke, smidighed og en balance som ikke har været på et lignende niveau nogensinde. Yoga gør mig nysgerrig på både krop og sind og hvordan jeg hele tiden kan arbejde med begge dele både

Yoga for mig er:
• Opmærksomt nærvær
• Kærlig egenomsorg
• Styrke

Gry Montiel
Yin Yoga

Yoga holder det mig sund, stærk og i balance - både fysisk og mentalt. Yoga giver mig langt større overskud og har lært mig at mærke efter og lytte til mig selv - det er dét, jeg forsøger at dele, når jeg underviser.

Jeg ser frem til at møde mange flere af jer i zen hot yoga i Silkeborg.

Rosa Montiel
Bikram, Zenhotyoga

Jeg er ooprindeligt fra Mexico.
Jeg flyttede til USA, da jeg var 20 år.
Jeg kæmpede med helbredsproblemer og ledte efter at finde noget, der kunne hele mine kroniske smerter, give vægttab og bekæmpe depression. Min første yogatime var en varm 90 minutters Bikram klasse. Det ændrede alt!