Error parsing XSLT file: \xslt\TextPageSlider.xslt

Afslut eller start din uge med en dyb og nærende Yin yoga klasse, og gå på weekend og ugen imøde med et opløftet sind. Yin Yoga er på en gang en ny og oprindelig form for yoga.

Yin yoga i varmen er særlig god som restistution af ømme led, musker og et overfladisk åndedræt. Har du problemer med ondt i ryggen, hofter og nakke kan yin yoga afhjælpe disse symtomer. Yin Yoga er en meditativ tilgang med et dybt, fysisk fokus.

I praksis holder du yoga stillingen i flere minutter for at opnå en dyb og forløsende effekt i kroppen, åndedrættet og sindet.

En anden stor fordel ved Yin Yoga er stræk af bindevævet som er med til at skabe energi flow i kroppen. Yin Yoga afhjælper eventuelle blokeringer og kroppen bliver dermed sundere og får større energi og velvære. Yin Yoga er målrettet bindevævet, såsom ledbånd, knogler og leddene i kroppen. Yin yoga afhjælper ligeså ødemer/ væske i kroppen.

Yin Yoga er velegnet til yogier på alle niveauer, og det er et perfekt supplement til de dynamiske og muskuløse stilarter af yoga, såsom Zenhotyoga, der lægger vægt på indre varme og forlængelsen og sammentrækning af vores muskler.

Der er omkring 15 forskellige Yin Yoga stillinger, der hver varer mellem tre og fem minutter. Hvis du indarbejder en lille smule af begge dele, en Zenhot yoga praksis og en Yin Yoga praksis, vil det skabe en mere fuldendt praksis samt en bedre og fuldendt version af det fantastiske dig!

I sidste ende vil du have en bedre Zenhot Yoga praksis!